0
Winkelwagen
No products in the cart.

Herdenking 2020

Zee van bloemen bij waardige herdenking op afstand

Zaterdag 29 augustus was de jaarlijkse herdenking van de Birma Siam en Pakan Baroe Spoorweg gehouden bij het Driepagodenmonument op landgoed Bronbeek. Vanwege de Corona-maatregelen was de herdenking niet toegankelijk voor publiek. Het media team van het ministerie van Defensie heeft gezorgd voor een live-uitzending via internet, waardoor de vaste bezoekers de herdenking vanuit huis toch live konden meebeleven. De link met de live-beelden zal nog enige tijd beschikbaar blijven. U kunt dus ook nu nog de herdenking bekijken. Klik daarvoor op deze link.

Als bestuur hebben wij de gelegenheid geboden om een bloemstuk te laten bezorgen bij het monument, om zo een zee van bloemen te maken. Wij waren als bestuur blij verrast met de grote hoeveelheid bloemen die is besteld. Er lag een indrukwekkende zee aan bloemen bij het monument. Heel veel dank daarvoor.

In onderstaande twee links staan de uitgeschreven speech van SHBSS-voorzitter Erik Broekroelofs en van gastspreker Kevin Peereboom voor als u die nog eens wilt nalezen.

speech SHBSS-voorzitter Erik Broekroelofs herdenking 2020

speech Kevin Peereboom herdenking 2020

Foto’s van de herdenking met dank aan Arjan Vrieze