0
Winkelwagen
No products in the cart.

Dag 1: Veilig aangekomen in Kanchanaburi

De donderdag en vrijdag stonden in het teken van reizen. Donderdag aan het einde van de middag vertrek vanaf Schiphol. Vrijdagochtend na een vlucht van 11 uur om 10 uur Thaise tijd veilig geland in Bangkok. Het vertrek vanaf Schiphol liep mede door de aanwezigheid van de dames van Fox verre reizen gesmeerd. Tegen half vijf was het boarden en 11 uur zitten.

Na een verder rustige vlucht kwamen prachtig op tijd aan in Bangkok. De 8 medereizigers die al in Thailand stonden keurig te wachten op de afgesproken plek. Dat was fijn. Ook het onverwoestbare TBRC duo Poom en Kaew was present en ging gelijk aan het regelen. Met batches en labels enzovoorts. We hadden wel enige vertraging door een zoekgeraakte rollator maar dat is door Edu en Gijs weer gefixed zodat we met de voltallige 36 reizigers richting Kanchanaburi vertrokken. Dat is toch nog wel een eind rijden, al snel 3 tot vier uur. Langzaamaan begon de reisdag van 16 uur zijn tol te eisen en werd het stiller in de bus toen we rond 16 uur bij het Royal River Kwai Resort aankwamen. De meesten grepen de rest van de middag aan om even te rusten of bij het zwembad en de bar aan de rivier bij te komen van de reis.

Het Royal River Kwai resort is een prachtig resort, een kleine 10 kilometer uit de stad. Het ligt aan de river Kwai. Door de prachtige tuin, de vredige loop van de rivier en het heerlijke zwembad leek het wel of iedereen de vermoeidheid weer snel vergeten was. Het is een ontzettend gezellige groep die ook na 16 uur reizen al hartstikke goed met elkaar opschiet. Vanavond eerst genieten van een Thaise maaltijd en dan op tijd op stok. Morgen slapen we uit maar dat is voorlopig voor het laatst. Om 9 uur vertrekt de bus naar Wang Pho viaduct. Maar daarover morgen meer.

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Dag 1: Veilig aangekomen in Kanchanaburi”

  1. Aad Gottmers 17 november 2017

    Prachtig Ik ben zeer onder de indruk.Dit is tot nu toe wel het mooiste wat ik heb mogen beleven.

  2. Mooi verslag met leuke fotos. Top!

  3. Wat een emotionele dag zal dit zijn voor jullie, maar ook een bijzondere om dit mee te mogen maken.

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published.

Blijf op de hoogte

Vul onderstaand veld in en ontvang onze nieuwsbrief!


Facebook berichten