0
Winkelwagen
No products in the cart.

Even voorstellen: Roland Elzinga – Algemeen bestuurslid SHBSS

Begin mei ben ik toegetreden tot het bestuur van SHBSS en daarom stel ik me graag aan jullie voor.

Mijn naam is Roland Elzinga. Samen met mijn vriendin Kirsten en kinderen Claire en Max woon ik in Arnhem. In het dagelijks leven ben ik jurist ondernemingsrecht en help ondernemers onder meer bij het kopen of verkopen van ondernemingen en het opzetten van samenwerkingen.

Toen ik in Arnhem kwam wonen wees een trouwe bezoeker van de herdenking van SHBSS me op het bestaan ervan. Mijn opa werkte als krijgsgevangen KNIL-militair aan de Birma-Siam spoorweg en kon het gelukkig navertellen.

Figuurlijk dan, want ik heb hem er nooit zelf over horen vertellen. Meer weten van wat hij en vele anderen hebben meegemaakt, de slachtoffers herdenken, de geschiedenis levend houden en delen met anderen maken de herdenking belangrijk en waardevol.

Na enkele jaren als vrijwilliger te hebben meegeholpen zal ik mij daar nu graag als bestuurslid voor inzetten. Ik hoop jullie allen te zien bij de herdenking op 17 augustus.

1 thoughts on “Even voorstellen: Roland Elzinga – Algemeen bestuurslid SHBSS”

  1. Bert van Willigenburg 7 juli 2024

    Roland Elzinga ben jij familie van S. Elzinga soldaat van 11 Genie Veld Cie die sneuvelde in Indië 12 mei 1949 te Krisak, Selogiri? Wij gaan zijn graf bezoeken op Menteng Pulo a.s. eind juli.

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published.

Blijf op de hoogte

Vul onderstaand veld in en ontvang onze nieuwsbrief!


Facebook berichten