0
Winkelwagen
No products in the cart.

Edu adieu, bedankt voor heel veel

Op 1 oktober is het bestuur van SHBSS gewisseld. Lars Bannink is de nieuwe voorzitter. Erik Broekroelofs treedt terug als voorzitter maar blijft in het bestuur als algemeen bestuurslid. Edu Harms neemt na 6 jaar afscheid van het bestuur en Ida Saveur en Ronald Last blijven op hun post.

Na 6 jaar trouwe dienst maakt Edu plaats in het bestuur voor nieuw bloed. Edu trad in 2015 toe in een bijna volledig nieuw bestuur die haar eigen weg moest zien te vinden in een veranderende tijd. Van een herdenking die nog bezocht werd door tientallen veteranen, hebben we een brug proberen te slaan naar jongere generaties door de herdenking wat anders in te steken. Een thema waar Edu flink de schouders onder zette. In het bestuur noemden we Edu wel eens gekscherend “de impressario”. De keuze van artiesten en muziek was van begin af aan zijn domein. Edu is met alle 4 de SHBSS-pelgrimsreizen naar Thailand mee geweest en in de editie 2015, 2017 en 2019 als een van de begeleiders. Alle pelgrimsreizigers zullen met plezier terugdenken aan het sociale cement dat hij altijd in de groep wist te brengen. En wij als bestuur zullen hem om dezelfde reden erg missen op onze vergaderingen. 

Edu raakt zeker niet uit beeld voor de stichting. Hij zal bij menig herdenking nog te vinden zijn, als vrijwilligers of bezoeker. Maar na 6 jaar toch een moment voor ons om even bij stil te staan. En om dankjewel te zeggen Edu, bedankt voor heel erg veel. 

Namens het bestuur, de bezoekers en pelgrimreizigers

 

 

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published.

Recent:

Henk Beekhuis overleden

In memoriam Jos Wessels

Blijf op de hoogte

Vul onderstaand veld in en ontvang onze nieuwsbrief!


Facebook berichten