0
Winkelwagen
No products in the cart.

Waardige herdenking druk bezocht

Als bestuur kijken wij met veel genoegen terug op de herdenkingsdag van 25 augustus. Het doet ons goed om te zien dat het aantal bezoekers de laatste jaren toeneemt en dat we steeds meer bezoekers van jongere generaties mogen begroeten.

De voor zaterdagochtend beloofde regen heeft ons nog wel een slapeloze nacht bezorgd. Het zal toch niet. Maar de beloofde regen viel vooral ‘s-nachts, waardoor het overdag op zaterdag 25 augustus een prima herdenkingsdag was. Net als vorig jaar werd de regen voornamelijk om ons programma heengeleid. De bloemhulde bij het monument was indrukwekkend.

Op het drukbezochte middagprogramma, met een boekpresentatie in de een overvolle Indische zaal, en de presentatie van Hovinga en Farrell in de Sumatrazaal hebben wij veel positieve reacties van bezoekers gekregen. Als u ideeën of tips heeft voor het middagprogramma van volgend jaar, of daar zelf aan bij wilt dragen, laat het ons dan weten op info@shbss.nl.

Op de herdenkingspagina van deze site staan de foto’s van de dag en de speeches. In de bookshop van de website is het boek “Entropie in de Oost” te bestellen. Tegen een donatie van € 15 krijgt u het boek thuisgestuurd.

Op deze plaats willen wij de vele vrijwilligers die ons zaterdag weer zo fantastisch hebben geholpen hartelijk danken. Jullie zijn er elk jaar weer, al vroeg in de ochtend, als een hechte familie die er elke keer weer de schouders onder zet. Hartverwarmend.

Het bestuur van SHBSS

 

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published.

Blijf op de hoogte

Vul onderstaand veld in en ontvang onze nieuwsbrief!


Facebook berichten