0
Winkelwagen
No products in the cart.

Veel bezoekers op zonovergoten herdenking 2019

Wij kijken als bestuur met veel voldoening terug op de herdenking van de Birma Siam en Pakan Baroe spoorweg van zaterdag 31 augustus. Wij danken de vrijwilligers en donateurs voor hun steun en natuurlijk ook Laurens, Marcel Luntungan, Hendrik Amaddeo, Lody Pieters en de familie Bakker en Loulou Rhemrev voor hun bijdrage aan het programma.

De foto’s van de dag zijn te bekijken via deze link. De bijdrage van Laurens van  Hagen, SHBSS-voorzitter Erik Broekroelofs en Hendrik Amaddeo zijn al wel terug te vinden op de terugblik pagina. Die kunt u bereiken door te klikken op deze link. 

Wij hopen dat u als bezoeker een mooie herdenkingsdag heeft gehad, met veel bijzondere ontmoetingen en inspiratie. Wij proberen het elk jaar beter te doen en stellen uw mening daarover op prijs. U kunt ons laten weten wat u van de herdenking vond en ons tips meegeven voor volgend jaar via deze link. Wij gaan als bestuur en vrijwilligers ons weer vol inzetten om volgend jaar weer een mooie dag te organiseren. Hopelijk tot volgend jaar!

Was u dit jaar voor het eerst en wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en een uitnodiging ontvangen door de herdenkingen? Meld u zich dan aan op onze nieuwsbrief via het inschrijfmenu onderaan onze homepagina.

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published.

Blijf op de hoogte

Vul onderstaand veld in en ontvang onze nieuwsbrief!


Facebook berichten