0
Winkelwagen
No products in the cart.

Veel bezoekers op een prachtige Herdenking 2017

De bakken met regen die waren voorspeld kwamen maar mondjesmaat opdagen. Een droge herdenkingsceremonie met een ongekend groot aantal bezoekers. Het “hier staan wij” van Wouter Muller, recht uit zijn hart gezongen en een prachtig verhaal van veteraan Louk Bannink in een stampvolle Sumatrazaal. Wij kijken met veel plezier en trots terug op een prachtige herdenking van de dodenspoorwegen.

Wij willen onze vrijwilligers en de militairen van Bronbeek nogmaals bedanken voor het beste beentje voor dat zij ook dit jaar weer hebben gezet, waardoor het een prachtige dag is geworden. Wij zijn als bestuur trots om elk jaar weer op zo’n grote groep vrijwilligers te mogen rekenen, dit jaar zelfs met een aantal nieuwelingen. De herinnering aan de Dodenspoorlijnen is springlevend.

Wij zijn blij met de vele bezoekers die wij mochten begroeten. Onder hen ook velen die er voor het eerst bij waren. Wij willen alle bezoekers oproepen om volgend jaar weer te komen en in de tussentijd de mooie herinneringen aan de herdenking te delen met geestverwanten die er nog niet bij waren. Neem ze volgend jaar mee. Dan gaan wij aan de slag om er ook volgend jaar weer een gedenkwaardige dag van te maken. Als u zich aanmeld voor de nieuwsbrief of ons een mailtje stuurt op info@shbss.nl nemen wij u op in ons mailbestand en ontvangt u vanzelf een uitnodiging voor de herdenking van volgend jaar.

Er zijn veel foto’s gemaakt bij de herdenking. Onder het tabblad herdenking 2017 (klik hier) is een selectie van 150 foto’s geplaatst en kunt u de speeches en de presentatie van Louk Bannink teruglezen.

Nogmaals dank voor de hulp, dank voor uw bezoek en hopelijk tot volgend jaar,

Het bestuur van SHBSS,

Erik, Ida, Ronald, Edu.

2 thoughts on “Veel bezoekers op een prachtige Herdenking 2017”

  1. Goed dat dit zo belangrijke moment in de wereldgeschiedenis wordt herdacht, zowel in Nederland als in Thailand. Zie Facebook Nederlandse Vereniging Thailand: https://www.facebook.com/nvtbangkok/posts/1343547242409150

  2. Willem Plink 22 januari 2018

    Wat ook leuk is dat bij zowel de onthulling van het Pakan Baroe monument 2 jaar geleden als de kranslegging vorig jaar door 3 genenaties Saveur en 3 generaties Plink, via het boek Het koffertje van mijn moeder door Martje Saveur ik tot de ontdekking kwam dat Martje en ik familie zijn. achter achter nicht/neef.

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published.

Blijf op de hoogte

Vul onderstaand veld in en ontvang onze nieuwsbrief!


Facebook berichten