0
Winkelwagen
No products in the cart.

Update II: draag bij aan een zee van bloemen

Naarmate de herdenkingsdatum zaterdag 29 augustus dichter bij komt, krijgt het programma van de herdenking meer vorm. U kunt het volledige programma terugvinden op de herdenkingspagina.

De herdenking zal worden bijgewoond door 5 spoorwegveteranen. Daar zijn we erg blij mee. Voor anderen blijft het landgoed echter helaas gesloten. Wij zullen de vaste bezoekers erg missen maar willen onder deze bijzondere omstandigheden toch proberen er een indrukwekkende en onvergetelijke herdenking van te maken.

Wij kregen van enkele vaste bezoekers de vraag of het mogelijk zou zijn een bloemstuk bij het monument te laten afleveren. Om zo toch een bijdrage te leveren en een eregroet te brengen. Dat hebben we met Bronbeek besproken en het kan, op voorwaarde dat we 1 bloemist gebruiken. Wat zou het mooi zijn als jullie allemaal dat voorbeeld volgen en een bloemenhulde bij het monument laten bezorgen. Samen maken we zo een onvergetelijke zee van bloemen rond het monument. 

Vanwege de Corona-beperkingen en de sluiting van het landgoed heeft Bronbeek ons verzocht de bloemen via één bloemist te laten bezorgen. Dat is Beekhuizen Bloembinders uit Velp geworden. Verzoek is uw bestelling uiterlijk maandag 24 augustus door te geven op adres van Bronbeek (postcode 6824MB, nummer 147) onder vermelding van “SHBSS-herdenking”. Contactgegevens: Beekhuizen Bloembinders, Velp, telefoon: 026-363 53 10, e-mail: info@beekhuizenbloembinders.nl of bezoek de website www.beekhuizenbloembinders.nl.

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published.

Blijf op de hoogte

Vul onderstaand veld in en ontvang onze nieuwsbrief!


Facebook berichten