0
Winkelwagen
No products in the cart.

UPDATE: Herdenking 29 augustus niet zoals we deden, wilden en hoopten

In aanloop naar de herdenkingsdatum hebben wij als bestuur begin juli een aantal knopen moeten doorhakken over de herdenking 2020. Wij hebben die duidelijkheid nodig voor onze eigen voorbereiding, maar willen ook onze achterban op tijd duidelijkheid geven.

Wij zijn de afgelopen maanden in nauw contact gebleven met Bronbeek. De Commandant Bronbeek ziet de landelijke versoepelingen in het Corona-beleid, maar benadrukt dat hij daarnaast ook nog verantwoordelijk is voor een verzorgingstehuis met een kwetsbare groep. En met dat belang voor ogen kiest hij voor een veilige koers. Het landgoed is tijdens de herdenking niet toegankelijk voor publiek. Wij vinden dat jammer want we hadden mooie ideeën voor het programma en vinden het natuurlijk belangrijk dat iedereen de herdenking kan bezoeken. Maar gezien de omstandigheden respecteren we het besluit van de Commandant en denken dat dit inderdaad, hoe spijtig ook, het meest verstandige is om te doen.

Als bestuur wilden wij per se de herdenking doorzetten, in welke vorm dan ook. Defensie en Bronbeek hebben fantastisch met ons meegedacht in hoe we er toch een betekenisvolle herdenking van zouden kunnen maken. Het betekent onder meer dat Defensie een professioneel media-team beschikbaar stelt om de herdenking te filmen en deze live uit te zenden op internet. Wij hopen hiermee onze achterban toch zoveel mogelijk tegemoet te komen. Voor meer informatie, zie onze herdenkingspagina 2020

 

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published.

Blijf op de hoogte

Vul onderstaand veld in en ontvang onze nieuwsbrief!


Facebook berichten