0
Winkelwagen
No products in the cart.

Herdenking 2017

De herdenking en reünie van de spoorwegveteranen zal  plaatsvinden op zaterdag 19 augustus 2017, uiteraard bij het Driepagodenmonument op Landgoed Bronbeek in Arnhem. Zet die datum alvast in uw agenda! Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

We werken momenteel hard om in 2017 net zo’n mooie herdenking te organiseren als vorig jaar. Het programmastaat nog niet vast maar op een aantal vaste onderdelen kunt u ook dit jaar zeker rekenen. Zo zal de officiële herdenkingsplechtigheid bij het monument net als vorig jaar starten om 11 uur, het Landgoed zelf is vanaf 9.30 uur toegankelijk. Ook zal er na de plechtigheid gelegenheid zijn tot het gezamenlijk nuttigen van de Indische maaltijd in de Kumpulan. Om gebruik te maken van de maaltijd is het wel belangrijk dat u zich aanmeldt, de keuken moet weten op hoeveel gasten zij kunnen rekenen.
Het programma en de mogelijkheid om aan te melden voor de lunch volgen binnenkort op deze website. Hou het in de gaten.

1 thoughts on “Herdenking 2017”

  1. Rob Kleering van Beerenbergh 20 augustus 2017

    Afgelopen zaterdag Herdenking bijgewoond. Het is mijn 5e bijeenkomst en het is en blijft indrukwekkend. Ook de verhalen van de nazaten die hun ouders voor hen hebben achtergelaten, zorgen voor een brok in Je keel. Verschrikkelijk wat hun opa en oma,s hebben mee gemaakt. Je staat dan weer even Stil. Wij morgen van geluk zijn dat we dit niet Hoeven mee te maken. Ik heb foto’s gemaakt en heb emoties van sommige ouderen vastgelegd. Ik dank de organisatie voor dit mooie Herdenking. Ps mochten jullie interesse hebben in de foto’s Stel ik dit graag tot Jullie beschikking.

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published.

Blijf op de hoogte

Vul onderstaand veld in en ontvang onze nieuwsbrief!


Facebook berichten