0
Winkelwagen
No products in the cart.

Een zee van bloemen

Als bestuur kijken wij met veel genoegen terug op de geslaagde herdenking van de Birma Siam en Pakan Baroe spoorweg van zaterdag 29 augustus 2020. Wij waren ontzettend verrast over de grote opvolging die onze oproep voor een zee bloemen heeft gehad. Het monument en de herdenkingsmuur stonden vol met tientallen boeketten. We gaan proberen de schenkers nog persoonlijk te bedanken, als dat niet lukt … bij deze. Met jullie bijdrage kreeg de herdenking extra kleur en hadden we het gevoel dat jullie er bij waren.

De internet link met de filmbeelden blijft nog twee weken beschikbaar en wij zullen ook zorgen dat we de beelden veilig stellen. Als u de speeches nog eens wilt nalezen of alvast door de gemaakte foto’s heen wilt bladeren, dan kan dat op onze herdenkingspagina. Klik daarvoor op deze link.

Het was een bijzonder jaar, maar ook een bijzonder mooie herdenking. Als bestuur willen wij allen die meegewerkt hebben danken voor hun inzet. We hopen dat jullie thuis de herdenking hebben kunnen meebeleven en er samen met de familie thuis toch een herdenkingsmoment van hebben kunnen maken.

Erik, Ida, Ronald en Edu.

 

Voeg een reactie toe

Your email address will not be published.

Recent:

Henk Beekhuis overleden

In memoriam Jos Wessels

Dag 9: een goede reis gewenst!

Blijf op de hoogte

Vul onderstaand veld in en ontvang onze nieuwsbrief!


Facebook berichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons